pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
26 Şubat 2019 Salı - 15:27

AIR FRANCE'TAN CANCUN FIRSATLARI

Meksika’nın Yucatán Yarımadası üzerinde bulunan ve Meksika’nın Karayipleri denilen Cancun, denizinin muhteşem mavisi ile görenleri büyülüyor

AIR FRANCE TAN CANCUN FIRSATLARI

MEKSİKA’NIN KEŞFEDİLMEYİ BEKLEYEN ŞEHRİ: CANCUN

Meksika’nın modern yüzü Cancun; Şubat, Mart ve Nisan aylarında dünyanın her yerinden turist akınına uğruyor. Bu büyüleyici şehre, İstanbul’dan Air France veya KLM havayolları ile 363 dolardan başlayan fiyatlarla tek aktarma ile uçabilir, popüler şehirde unutulmayacak tatil anıları biriktirebilirsiniz.

Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France Şubat, Mart ve Nisan aylarında turizm olarak en çok ilgi çeken kıyı şehri Cancun’a keşif önerileri veriyor. Palmiyelerle çevrili plajları, farklı tonlardaki turkuaz denizi ve tarihi ile Cancun turistler için bir cazibe merkezi.

İnteraktif Akvaryum

Çocuklu ailelerin vazgeçilmezi akvaryum gezilerine bambaşka bir bakış açısı getiren İnteraktif Akvaryum’da yunuslarla yüzebilir, köpekbalıklarını besleyip birkaç su altı karakteriyle konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Akvaryum, aileler için mükemmel bir yağmurlu gün aktivitesi olabilir.

El Rey Harabeleri

Cancun gezilecekler listesinde olması gereken Meksika denince akla ilk gelen piramitler ve harabeler gezi rotasına mutlaka eklenmeli. İnsanların buraya gitmesinin bir diğer nedeni de Maya kasabasını işgal eden yüzlerce iguanayı yakından görmek. Kendi evlerini ve sığınaklarını yapan iguanalar turistlerin ziyaretini bile umursamayacak kadar burayı sahiplenmişler.

Tulum

Dünyanın en çok konuşulan tatil rotalarından Tulum, 2019 seyahat listelerinde ilk sıralarda yer alıyor. Karayipler’e bakan manzarası ile insanı başka dünyalara götüren Tulum, Cancun’dan sadece 129 kilometre uzaklıkta yer alan ve Maya arkeolojik alanları ile çevrili büyüleyici bir yer. Görkemli geçmişini en iyi şekilde gözler önüne seren El-Castillo Kalesi kırk ayaklık bir uçurumun üzerinde oturan geniş bir piramit.

Cozumel

En küçük Meksika adalarından biri sayılan Cozumel, Cancun gibi dünyaca ün yapmış ve tatil destinasyonu olarak epey popüler olmuş bir ada. Doğal güzellikleri, temiz ve huzurlu plajları, berrak suları, çeşitli renklerdeki resifleri, egzotik flora ve faunası ile Cozumel, Cancun tatili yapanların unutulmazlarından olacak. Dalış, şnorkel, yelken, tekne ve balıkçılık gibi su sporları faaliyetleri için dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlayan Cozumel bunun yanı sıra ada, Maya tarihine dayanan sayısız arkeolojik alana da ev sahipliği yapıyor.

Nasıl gidilir?

Türkiye’den Cancun’a ulaşımınız Air France veya KLM ile gerçekleştireceğiniz konforlu bir uçuş ile başlıyor. Uçağa adım attığınız an kendinizi tatilde hissedeceğiniz uçuşa ve eşsiz bir şehir gezisine tüm heyecanınızla hazır olun. Air France ve KLM ile Economy Class gidiş dönüş 363 dolardan başlayan fiyatlarla Air France ve KLM internet sitesinden veya Facebook sayfasından satın alınabiliyor.

 
MNG KARGO YENİ İŞ ORTAKLARI ARIYOR
 
KAYIP MALEZYA UÇAĞININ YERİNİ GÖSTERDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PUTİN’DEN VİZE MÜJDESİ
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iş seyahati için ve TIR - kamyon ...
İSTANBUL’A 13.4 MİLYON TURİST GELDİ
İstanbul'u geçen yıl 13.4 milyon yabancı turist ziyaret etti
İZMİR’DEN BERLİN’E ÖZEL UÇUŞ
Corenrdon Havayolları 2019 ITB Berlin Turizm Fuarı için İzmir’den de Berlin’e özel uçuş düzenliyor
 
SİNGAPUR HAVAYOLLARI İLE UZAKDOĞU
Singapur Havayolları ve Singapur Changi Havalimanı yaptıkları işbirliğiyle, ...
PEGASUS ‘YILIN DİJİTAL HAVAYOLU’ SEÇİLDİ
Türkiye’nin dijital havayolu Pegasus, “Yılın Yerli Dijital Hava Yolu Şirketi” seçildi
QATAR AIRWAYS’TEN KÜRESEL KAMPANYA
Qatar Airways, 2019'da yeni destinasyonlar keşfetmek isteyen gezginlere ...
 
EMIRATES’TEN 2019 FIRSATLARI
Emirates Havayolu’nun özel fiyatlarıyla 2019’da dünyayı keşfedebilir, ...
ESENBOĞA'DAN YURTDIŞI UÇUŞLARI ARTIYOR
Ankara Ticaret Odasının (ATO) girişimleriyle başlayan Esenboğa'dan yurt ...
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası