pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
ALANYA OPERASYONLARINI BÜYÜTÜYOR
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSRAİL’DEN İRAN’A MİSİLLEME
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
İNCİRLİK ÜSSÜNÜN ADI DEĞİŞTİ
3 Eylül 2019 Salı - 15:52

ABD’Lİ DEVLERDEN CANLI REZERVASYON

American Airlines, American Express Global Business Travel ve Amadeus, Amadeus Travel API kullanarak NDC (Yeni Dağıtım Kabiliyeti) destekli canlı rezervasyonlar yapmaya başladıklarını duyurdu

ABD’Lİ DEVLERDEN CANLI REZERVASYON

Üç sektör liderinin değer ve tercih yaratmak konusunda iş birliğinin ne kadar önemli olduğunu gösterdikleri hava yolu perakende sektörü için kritik bir adım atılıyor.

American Airlines, American Express Global Business Travel ve Amadeus, Global Business Travel Association (GBTA) toplantısında perakende seyahat işletmeciliğinde bir dönüm noktasına imza attıklarını açıkladı. American Airlines, American Express Global Business Travel gibi seyahat şirketlerinin, dünyanın en kapsamlı ve güçlü seyahat içeriğine erişim sağlayabildiği Amadeus Travel Platform’dan tam kapasiteyle faydalanmayı amaçlıyor. Şirketler, kapasiteleri ölçeklendirilebilir seviyelere ulaştığında iptal, değişim ve yan hizmetler dahil olmak üzere yeni Amadeus Travel API kullanarak ve uçtan uca rezervasyon akışı ve hizmetini tüm fonksiyonelliğiyle kullanmayı amaçlayarak American’ın NDC destekli American Express Global Business Travel içeriği üzerinden canlı rezervasyonlar yapıyorlar.

SEKTÖR ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASINDA

Düzenlenen toplantıda konuşan American Küresel Satış ve Dağıtım Kıdemli Başkan Yardımcısı Alison Taylor, NDC'nin kendilerini müşterilerine benzersiz bir deneyim sunma yolunda desteklediklerini belirterek, önemli bir dönüm noktasında olduklarını ve NDC destekli içeriği Amadeus kullanan seyahat acenteleri aracılığıyla daha kapsamlı bir erişime sunma yolunda önemli bir adım atıldığını belirtti.

American Express Global Business Travel Küresel Tedarikçi İlişkileri Başkan Yardımcısı Michael Qualanton da iş seyahatindeki olasılıkların hiç olmadığı kadar heyecan verici bir hal aldığını belirterek, "Müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için değer kazandırma amacı doğrultusunda içeriğe erişimi güçlendiren, şeffaflığı ve alışverişi geliştiren ve hizmet kapasiteleri oluşturan çözümler sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

İki seyahat sektörü deviyle birlikte başka bir kritik dönüm noktasına eriştiklerini kaydeden Amadeus NDC [X] programı Başkan Yardımcısı Gianni Pisanello, "NDC’nin tüm paydaşlarımız tarafından kullanılacağı taahhüdü üzerinde çalışmaya devam ettiğimiz sürece, sektördeki standardizasyonun, uygulamayı kolaylaştırma, çözümü yaygınlaştırma ve hava yollarının yeni içerik türlerini keşfedebileceği ve yolcuların bu içerikleri doğrudan kullanabileceği teknik bir ortam yaratma yolundaki en önemli faktör olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

 
KRUGER: SAHTE KİMLİKLE HAVALİMANINDAN GİRDİM
 
RUSYA'DA SU-25 SAVAŞ UÇAĞI DÜŞTÜ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KRUGER: SAHTE KİMLİKLE HAVALİMANINDAN GİRDİM
Oyuncu Diane Kruger, bir Mossad ajanını canlandırdığı son filmi 'The Operative'in ...
GEZEGENİMİZE İKİ ASTEROİD BİRDEN YAKLAŞIYOR
NASA, önümüzdeki ay iki asteroidin birden Dünya'ya en yakın uzaklıkta geçeceğini duyurdu
STARHOPPER EN YÜKSEK İRTİFASINDA
SpaceX'in Mars roketi Starhopper, en yüksek irtifasına ulaşmayı başardı
 
SUUDİ ARABİSTAN'DAKİ HAVALİMANINA FÜZE SALDIRISI
Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Uluslararası Abha Havalimanı'na ...
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SU-57’Yİ İNCELEDİ
MAKS-2019 Havacılık ve Uzay Fuarı'nın açılışını yapan Rusya Devlet Başkanı ...
FEDOR UUİ'YE BAŞARIYLA KENETLENDİ
Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUİ) birinci kenetlenme denemesinde başarısız ...
 
KAPTAN PİLOT BAYILDI UÇAĞI PİLOT OLAN YOLCU İNDİRDİ
İngiltere’nin Manchester kentinden Portekiz’in Madeira adasına sefer yapan ...
İSPANYA'DA HELİKOPTER VE UÇAK ÇARPIŞTI
İspanya'nın doğusundaki Mayorka Adası'nda uçak ve helikopterin havada ...
'UZAY İSTASYONUNDAN EŞİNİN BANKA HESAPLARINA GİRDİ'
Amerikan Uzay ve Havacılık Kurumu NASA, bir astronotun Uluslararası Uzay ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası