pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
‘EN İYİ UÇAK İÇİ EĞLENCE ÖDÜLÜ’ EMIRATES’E
5 SÜPER MUSHSHAK UÇAĞI MSB’YE KATILDI
5 SÜPER MUSHSHAK UÇAĞI MSB’YE KATILDI
5 Aralık 2019 Perşembe - 10:43

İSTANBUL HAVALİMANI’NA SKYTEAM LOUNGE

İstanbul Havalimanı Giden Yolcu Terminali’nde yer alan SkyTeam Lounge, SkyTeam CEO’su Kristin Colvile’in de katıldığı törenle hizmete girdi

İSTANBUL HAVALİMANI’NA SKYTEAM LOUNGE

HANGİ HAVA YOLLARININ YOLCULARI YARARLANACAK

582’m2’lik bir alanda hizmet verecek olan Lounge’dan aynı anda 147 yolcu yararlanabilecek. Lounge’a SKyTeam üyesi ve İstanbul Havalimanı’nda faaliyet gösteren SkyTeam üyeleri Aeroflot, Air France, KLM, Korean Air, MEA, Saudia ve Tarom havayollarının First, Business Class ve Elite Plus yolcuları faydalanacak.

‘BURASI SİZİN EVİNİZ’

Açılışta konuşan Global Lounge Network LLC CEO’su Jeffrey Stern, “Gördüğümüze göre her şey çok güzel olmuş. Dizayn etmeye çalışırken geleneksel Türk noktalarını da yakalamaya çalıştık. Müşterilerinize kişisel ve terzi usulü bir hizmet alacağınızın garantisini verebilirim. Kristin’e ve mimarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü hiç kolay bir çalışma değildi. Lütfen burayı eviniz gibi hatırlayın, burası sizin eviniz. Her zaman bekliyoruz.” dedi.

MENGÜ: SKYTEAM’A ÜYE İKİ UZAKDOĞULU HAVA YOLUNUN IŞIKLARINI GÖRMEK ÜZEREYİZ

İGA CEO Danışmanı Melih Mengü de yaptığı konuşmada, ”İstanbul Havalimanı açılalı bir yıl oldu. Bu bir yıl içerisinde 46 milyondan fazla yolcu taşımışız ya da misafir etmişiz. Gelecek yıl Haziran ayında üçüncü pistin de açılmasıyla slot imkanları artacak ve yeni havayollarının geleceğini tahmin ediyoruz. Şimdiden bunun işaretleri gelmeye başladı. Özellikle SkyTeam’e üye iki havayolunun ışıklarını görmek üzereyiz Uzakdoğu’dan. İnşallah onların da gelmesiyle havalimanımız renklenecek. SkyTeam ve diğer birliklerin burada olması bu yaptığımız büyük binanın içerisinde insan emeğini, el nurunu, göz nurunu çeşitlendiriyor, renk katıyor. O yüzden çok mutluyuz. Lounge çok güzel, bizim havalimanının genel görüntüsüyle bütünleşen bir lounge. Buna önem verdiği için SkyTeam’e özellikle teşekkür ediyoruz “dedi.

COLVILE: BİZİM İÇİN ÇOK STRATEJİK BİR LOUNGE

SkyTeam CEO’su Kristin Colvile de, “Bu gerçekten dünya dışı bir lounge oldu. Bunun parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu bizim yedinci lounge’umuz olacak, dünyanın çeşitli yerlerinde 800 lounge önerdik. Müşterilerimizin yolcuğunun çok önemli bir parçası. Dolayısıyla bizim için çok önemli. Şili Santiago’da yeni bir lounge’ımız açılacak ve 2020’nin ilk çeyreğinde birkaç lounge’ımız daha açılacak. İstanbul’daki lounge, İstanbul, İstanbul Havalimanı bizim için çok önemli. Çok stratejik bir lounge burası. Her lounge’ımızda olduğu gibi Türkiye’de de yerel tecrübelerin yaşanabileceği bir platform oluşturmaya çalıştık. Örneğin Türk çayını, pide lezzetlerini bu lounge’ta yolcularımıza servis edeceğiz. İGA’ya, bize böyle güzel bir yer tahsis ettikleri için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

SKYTEAM İTTİFAKI

19 üyesi ile yılda 630 milyon yolcu taşıyan, 14 500 günlük uçuş ağı ile 175 ülkede 1 150 noktaya faaliyet gösteren SkyTeam, yolcularına kesintisiz bir seyahat deneyimi sunmakta. Üye havayollarının sık uçan yolcularına uçuş öncesi ve sonrası özel hizmetler sağlayan ve kurumsal anlaşmalara da büyük önem veren SkyTeam’in merkezi Hollanda’nın Amsterdam şehrinde bulunuyor. Aeroflot, Aerolinas Argentinas, Aero Mexico, Air Europe, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, MEA, Saudia, Vietnam Airlines ve Xiamen Airlines havayollarının üyesi olduğu SkyTeam, 2000 yılından beri faaliyette.

HANGİ HİZMETLER VAR

SkyTeam konseptinin yerel mimari ile harmanlanması ile elde edilen özel dizayna sahip yolcu salonunda misafirlere verilecek hizmetler arasında; yerel ve uluslararası lezzetler, Türk mutfağından seçmeler ve pide fırınından taze pide ikramı, yerel ve uluslararası şaraplar, bira çeşitleri ve tüm alkolsüz seçenekler, doğal ışığa sahip bir ortam, kablosuz internet erişimi, her koltukta elektrik bağlantısı ve duşlar bulunuyor.

 
ABD’Lİ YILDIZ İSTANBUL HAVALİMANI'NA HAYRAN KALDI
 
SKYTEAM CEO’SU ÖVGÜLERİ ARKA ARKAYA SIRALADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHMİ KARBONSUZ HAVALİMANI PROJESİNİ BAŞLATTI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ, Karbonsuz Havalimanı Projesi’ni başlattı
ALMATI HAVALİMANI TAV’A SATILDI
Almatı Havalimanı’nı TAV Airports Holding satın aldı. TAV Airports CEO’su ...
‘ERZURUM'A UÇAK SEFERLERİ AZALTILMAMALI’
MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Erzurum'a uçak sefer sayılarının ...
 
SUNEXPRESS’TEN ANTALYA’YA REKOR KAPASITE ARTIŞI
Sunexpress Havayolları 2020 yazında Antalya’da iç ve dış hatlarda toplamda ...
ANADOLUJET’TEN YÜZDE 40 İNDİRİM FIRSATI
AnadoluJet, yolcularını avantajlı fiyatlarla uçurmaya devam ediyor. Anadolu’nun ...
BAKANLIK TAV’A KAR KAYBINI ÖDEYECEK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Havalimanı’nın hizmete açılmasıyla, ...
 
SHGM’DEN EUROCONTROL İLE ÖZEL ANLAŞMA
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), EUROCONTROL ile ATM alanında iş ...
BOEING 737 MAX YASAKLARI İÇ HATLARI VURDU
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Ordu-Giresun Havaalanında ...
SİNGAPUR HAVA YOLLARI’NIN A350-900’Ü İSTANBUL’DA
Singapur Hava Yolları (SIA) filosunu modernleştirmeye, Türk pazarına yeni ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası