pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
RUSYA'DAN 'THY İLE UÇMAYIN' UYARISI
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
KUTLU OLSUN!
KUTLU OLSUN!
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
CANİK ORMANI SAMSUN’DA YÜKSELECEK
24 Eylül 2020 Perşembe - 13:40

İSTANBUL HAVALİMANI İÇ HAT YOLCULARINA ÖZEL SALON

Dünyanın ve bölgenin en büyük küresel aktarma merkezi olma hedefiyle yola çıkan ve yolcu konforu en üst seviyede olan İstanbul Havalimanı'nda, iç hat yolcuları için İGA İç Hatlar Lounge hizmete girdi

İSTANBUL HAVALİMANI İÇ HAT YOLCULARINA ÖZEL SALON

İGA PASS'ın ayrıcalıklı son yatırımı olan İGA İç Hatlar Lounge'un açılışını İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA Havalimanı İşletmesi Dijital Hizmetler ve Ticaret'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul gerçekleştirdi.

360 metrekarelik alan üzerine kurulan İGA İç Hatlar Lounge, pandemi nedeniyle ilk aşamada sosyal mesafeye de uygun olarak 40 kişiye hizmet verecek. Bu nedenle özel yolcu salonuna yolcular, ateşleri ölçülerek alınıyor. İstanbul Havalimanı'nda Premium hizmet almak isteyen yolcular için özel olarak tasarlanan İç Hatlar Lounge'ı, ücretsiz terminal içi ulaşım aracı Buggy Shuttle, zengin yiyecek-içecek menüsü, ücretsiz masaj ve internet hizmetinden faydalanabilecek.

SALONDA NELER VAR

İGA İç Hatlar Lounge yolcuların konforu için uzanma ve bar alanı, business corner, TV kanalları, FIDS ekranları, masaj imkanı ücretsiz olarak sunulurken, İGA PASS ve Priority Pass üyeleri tüm bu imkanlardan anında yararlanabiliyor. Ayrıca 65 yaş üstü yolcular yüzde 65 indirimle bu hizmetten yararlanabilecek.

SOSYAL MESAFE KURALLARI UYGULANACAK

Özel Yolcu Salonunun açılışında konuşan İGA Havalimanı İşletmesi Dijital Hizmetler ve Ticaret'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul şöyle konuştu:

"İstanbul Havalimanı için öncelikli hedefimiz, bu eşsiz yapıyı bir yolculuk noktasının çok ötesine taşıyarak misafirlerimizin seyahatlerini unutulmaz bir deneyime dönüştürmek. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyor ve yolcularımızın İstanbul Havalimanı'na ayak bastığı andan itibaren tüm misafirlerimizin buradan üst düzey bir memnuniyetle ayrılabilmeleri için her bir ayrıntıyı planlıyoruz. Bu nedenle, misafirlerimize daha fazla konfor, güven ve kolaylık sağlamak için İç Hatlar Lounge alanımızı hizmete aldık. 'Yolcu odaklı' bir bakış açısıyla hareket ederek misafirlerimiz için her türlü detayı düşündük. İç Hatlar Lounge alanına erişim için ücretsiz Buggy hizmeti sağladık. Salgın koşullarına uygun olacak şekilde zengin yiyecek ve içecek menüsü tasarladık. Sosyal mesafeye uygun oturma ve uzanma alanları, çalışma bölümü, TV yayını ve FIDS ekranları ile misafirlerimizin seyahatleri öncesinde rahat etmeleri için birçok ürün ve hizmet tasarladık. İlk faz olarak tasarladığımız İç Hatlar Lounge alanı 360 metrekare alana ve Kovid-19 salgını nedeniyle 40 kişilik bir oturma kapasitesine sahip olacak. Girişlerde ateş ölçümlerinin yapılacağı Lounge alanında İGA Hijyen Takımı sürekli hizmet verecek, ayrıca alanın her yerinde sosyal mesafe uyarıları bulunacak."

 
DELTA 40 UÇAĞIN TESLİMATINI ERTELİYOR
 
TEKNOFEST 2020 GAZİANTEP'TE BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DELTA 40 UÇAĞIN TESLİMATINI ERTELİYOR
ABD'li havayolu şirketi Delta Air Lines, daha önce siparişini verdiği ...
ÇUKUROVA HAVALİMANI İÇİN İHALE
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin ...
İKİ BAKANDAN AIRBUS TESİSLERİNE ZİYARET
Almanya ve Fransa Savunma Bakanları Manching'deki Airbus tesislerini ziyaret etti
 
VER 10 BİN DOLARI KAP MEZUNİYETİ
2014-2015 girişli öğrenciler, 20 bin dolarlık kayıt ücreti ve yıllık okul ...
KLM 2’NCİ İSTANBUL-AMSTERDAM SEFERİNİ BAŞLATIYOR
Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, 1 Ekim 2020 tarihinde Amsterdam ile ...
LUFTHANSA 28 BİN KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARACAK
Lufthansa, pandemi nedeniyle 28 bin çalışanını işten çıkarmaya hazırlanıyor. ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI ‘ÇİN DOSTU HAVALİMANI’ OLDU
Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyarak küresel aktarma merkezi olan ...
BU UÇAKLAR SIFIR EMİSYONLU
Airbus, 2035 yılına kadar hizmete girmesi planlanan dünyanın ilk sıfır ...
TURKISH CARGO YÜZDE 67 ORANINDA BÜYÜDÜ
Hava kargo markası Turkish Cargo, 2020’nin ilk yarısında her 20 hava kargodan ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası