pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
TÜRK HAVA YOLLARI LİBYA’DA
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
PEGASUS BOEING 737 FİLOSUNU TUTACAK
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
BAYRAKTAR TB3 ADIM ADIM GELİYOR!
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
ASELSAN’DAN TARİHİ BAKİYE SİPARİŞ
15 Mayıs 2021 Cumartesi - 14:13

15 MAYIS DÜNYA HAVACILIK BİLGİ YÖNETİMİ GÜNÜ

Bugün 15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü

15 MAYIS DÜNYA HAVACILIK BİLGİ YÖNETİMİ GÜNÜ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Keskin’in mesajı şöyle:

“Son on dokuz yılda hayata geçirilen dev projeler ve başarılı yönetim sayesinde, Türkiye sivil havacılıkta altın çağını yaşıyor. Bu altın hizmet ve atılım döneminde Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçiren kuruluşumuz, yurdu ağ gibi saran her türlü imkâna sahip havalimanlarındaki yolcu dostu uygulamalarıyla dünya havacılık otoriteleri tarafından örnek gösteriliyor.

Bu başarılarla yetinmeyen Devlet Hava Meydanları İşletmesi, yeni proje ve eserler ile geleceğe yürüyüşünü kararlılıkla sürdürüyor. DHMİ, tüm insanlığı ve havacılık sektörünü derinden etkileyen COVID-19 salgını başlar başlamaz aldığı etkin önlemler ve hayata geçirdiği uygulamalarla uluslararası sektör otoritelerinin takdirini kazandı.

Salgına rağmen İstanbul Havalimanı'nın birçok dünya devini geride bırakarak Avrupa birincisi olması havacılığımız için çok önemli bir gelişmedir. Ayrıca, havalimanlarımızın ortaya koyduğu üstün performansın ve hava sahamızdaki yüz güldürücü verilerin dünya havacılık otoritelerinin raporlarına yansıması memnuniyet vericidir.

Saymakla bitmeyecek bu başarılarda büyük özveri ile çalışan, konusunda uzmanlaşmış lisanslı Havacılık Bilgi Yönetimi (AIM) personelimizin katkısı büyüktür. Bu kıymetli arkadaşlarımız üstün fedakârlıklar ve gayretle havacılık bilgilerini hızlı, eksiksiz ve doğru bir şekilde ilgili birimlere aktarıp, emniyetli bir hava seyrüsefer hizmetini mümkün kılıyorlar. En kıymetli sermaye olan bilgiye sahip olanlar ve onu iyi yönetenlerin hem bugün hem de gelecekte dünyada söz sahibi olacakları bilinciyle gece gündüz demeden çalışıyorlar. Kuruluşumuzun tüm birimlerini ileri teknoloji ile donatmak ve bunları en verimli şekilde kullanacak eğitimli, uzman insan kaynaklarına sahip olmak temel önceliğimizdir.

Bu anlayışla kuruluşumuz, gelişen teknolojiden AIM hizmetlerinin azami ölçüde faydalanabilmesi amacıyla öz kaynaklarını kullanarak daha hızlı şekilde dijital erişim sağlanmasına imkân tanıyan, havacılıkta Dijital Bilgi Bankası olarak tanımladığımız DHMİ AIS PORTAL sistemini geliştirdi. Bilgi yönetiminde yeniliklerin öncüsü olarak, uçuş planlamasından uçuş sonrasına kadar geçen süreçte ihtiyaç duyulacak tüm havacılık bilgilerini doğru zamanda, doğru yerde, doğru formatta ve dijital ortamda sağlıyoruz. Havacılar sayısal ortamda uçuş planlarının sunumuna ve NOTAM’lara DHMİ AİS PORTAL aracılığı ile erişebiliyorlar. Ulaştığımız bu seviye elbette tesadüf değil. Dirayetli bir yönetimin, alın ve akıl terinin, iş ve icraata yansıyan ekip ruhunun doğal bir sonucu. Gayretleriyle kuruluşumuza sektörde liderlik yolunu açan büyük DHMİ ailesinin tüm fertleriyle gurur duyduğumu bu vesileyle tekrar ifade etmek isterim.

Bu duygularla, uçuş güvenliğinin ilk adımı olan bilgi yönetimini başarıyla sağlayan fedakâr AIM personelimizin “15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü” nü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.

DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor!”

 
15 MAYIS HAVA ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ
 
HAVA-SEN BAŞKANI KOÇAK’TAN ÇAĞRI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 MAYIS HAVA ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ
Bugün 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü. Haberair.com olarak hava şehitlerimizi ...
THY’NİN İSİMSİZ KAHRAMANLARI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Pandemi döneminde zorlu şartlarda aldıkları önemli sorumlulukla takdir ...
THY TEL-AVİV SEFERİNİ İPTAL ETTİ
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar devam ederken, Türk Hava Yolları ...
 
TALPA 63. YAŞINI KUTLUYOR
Ülkemizin en eski ve etkin sivil toplum kuruluşlarından, Türk pilotlarının ...
YANGIN İKAZI ACİL İNİŞ YAPTIRDI
Antalya - İstanbul seferini yapan TC-KLC kuyruk tescilli Learjet 60 tipi ...
THY 448 UÇUŞLA AVRUPA'DA HALA LİDER
Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 448 uçuşla Avrupa'daki liderliğini sürdürdü
 
EMIRATES’TEN HİNDİSTAN’A HAVA KÖPRÜSÜ
Emirates, Acil COVID-19 yardım malzemelerini taşımak için Hindistan İnsani ...
PEGASUS BUDAPEŞTE SEFERLERİNE BAŞLADI
Pegasus Hava Yolları, İstanbul - Budapeşte seferlerine yeniden başladı
KADRİ SAMSUNLU EUROCONTROL PANELİNDE KONUŞTU
İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, Eurocontrol tarafından ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
İSTANBUL HAVALİMANI 120 MİLYONA ÇIKIYOR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası